Magazin

Ünlü aktör Brad Pitt’ten şaşırtan hareket! Kırmızı halıya, etek- gömlek kombini ile damgasını vurdu!

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt, son günlerde özel hayatında ortaya çıkan gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sektöre girdiği ilk günden bu yana yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 58 yaşındaki ünlü oyuncu, ilerleyen yaşına rağmen korudu formu ile hala oldukça beğeniliyor.

Uzun yıllar evli kaldığı ve kameralara daima mutlu aile pozları verdiği Angelina Jolie ile yollarını ayıran ve o günden sonra da özel hayatı ile gündemden düşmeyen Brad Pitt, son dönemlerde yaşadığı ilişkiler ile oldukça konuşuluyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı boşanmanın Brad Pitt’e iyi gelmediğini ve Pitt’in aslında depresyonda olduğunu savunuyor.

Geçtiğimiz günlerde yüz körlüğü teşhisi aldığını ve hayatının oldukça zorlaştığını itiraf eden Pitt, verdiği bu haber ile hayranlarını üzerken magazin gündemini de oldukça meşgul etmişti. Bir süredir yeni bir projede yer almayan ünlü oyuncunun, hastalığı sebebi ile setlere ara vereceği de iddialar arasında yer alırken sevindiren hareket geldi. Pitt, yeni filminin galasında görüntülendi.

Her zaman şık giyim tarzı ile görmeye alışık olduğumuz ünlü aktör Brad Pitt’in gala tarzı, hayranlarını ikiye böldü. Pitt, etek ile geldiği tanıtım gecesinde kırmızı halıda poz verdi.

Brad Pitt’ten Şaşırtan Tarz!

Yeni filmi Bullet Train’in Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen galasında görüntülenen Brad Pitt, herkesi şaşkına çevirdi. Takım elbise ve smokin ile görüntülenmesine alışık olduğumuz Pitt, filminin tanıtım gecesine kahverengi ceket ve siyah botlar ile kombinlediği kahverengi eteği ile katıldı. Pitt, kombinini pembe gömlek ile renklendirdi.

“Bir Tek Sana Yakışırdı!”

Brad Pitt’in gala tarzı, birçok sosyal medya kullanıcısından övgü aldı. “Bu ne yakışıklılık?” övgülerini kabul eden Pitt’in yeni tarzı için “bir tek sana yakışırdı” yorumları da yapıldı.

“Birine Danışsaymış!”

Brad Pitt’in gala tarzını beğenmeyenlerin sayısı da oldukça fazla. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı “keşke birine danışsaydın” yorumlarında bulundu.