Gündem

Ünlü astrologdan Ege için korkutan uyarı! 25 Ocak dolunayı deprem riski taşıyor

2024’ün ilk ayını geride bırakırken, ünlü astrolog Öner Döşer’den gelen son uyarı, dikkatleri çekiyor. Döşer, yaklaşan 25 Ocak dolunayının deprem riski taşıdığına dair kritik bir uyarıda bulundu. Astrolog, bu kritik dönemi daha önceki öngörülerine dayanarak belirlediğini ve kamuoyunu bu olası tehlikeye karşı bilgilendirmeyi amaçladığını ifade etti.

Öner Döşer, YouTube üzerinden paylaştığı video ile günler öncesinden deprem riski taşıyan tarihleri vurgulamış ve takipçilerini uyarmıştı. 25 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek dolunayın özellikle dikkat çekici olduğunu belirten Döşer, bu dolunayın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ay tutulması derecesini dik açıyla tetiklediğine dikkat çekti.

Astrolog Öner Döşer

Astrolog, “Dolunay, bundan yaklaşık üç ay kadar önce, 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen ay tutulması derecesini dik açıyla tetiklemektedir. Dolayısıyla, 28 Ekim tutulmasının vaat ettiği bazı stresli olayları ortaya çıkartıcı bir rol oynayabilir” dedi. Bu tehlikeli konular arasında en öne çıkanın ise deprem olduğunu ifade etti.

Ege Denizi çevresi risk taşıyor

Döşer, özellikle 6 Şubat’ta yaşanan Maraş çevresini etkileyen depremlere benzer bir tetiklenme yaşanabileceğini belirtti. Jeodezik haritada 25 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek dolunayın ufuk düzlemiyle çakıştığı bölgenin Ege Denizi civarı olduğunu vurgulayan astrolog, bu bölgenin sismik aktivite açısından dikkat çekebileceği uyarısında bulundu.