Magazin

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu güzel Ebru Şahin’in düğün tarihleri açıklandı! Çift Çeşme’de görkemli bir düğün düzenleyecek!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan güzel oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık olarak 2 yıl önce NBA’de ülkemizi başarı ile temsil eden basketbolculardan olan Cedi Osman ile mutlu bir ilişkiye başlamıştı. Kendi kariyer hayatlarını başarılı bir şekilde sürdüren bir yandan da örnek gösterilen bir ilişki sürdüren ünlü çift, bir süre önce ilişkilerini nikah masasına taşıma kararı almış ve tüm sevenlerini heyecanlandırmışlardı.

Örnek yaşantıları, magazinden ve polemikten uzak aşk ilişkileri sayesinde hayranları tarafından büyük ilgi gören ünlü çift, bir süre önce aldıkları evlilik kararı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Yoğun çalışma hayatlarına sahip olan ikili, bu sıkışıklıktan ötürü bir türlü net bir düğün tarihi veremiyorlardı. Ancak yeni bir bilgi ile birlikte ikilinin düğün tarihlerinin ve düğün yerlerinin belli olduğu öğrenildi.

Nikah Tarihleri Belli Oldu!

ATV ekranlarında yayınlanan Desten isimli dizide “Akkız” karakterine hayat veren ve başarısı ile günden güne daha geniş bir hayran kitlesine hitap eden güzel oyuncu Ebru Şahin ile sporculuk kariyerinde kusursuz bir performansa sahi olan NBA oyuncusu Cedi Osman, bir süre önce aldıkları evlilik kararını hayata geçirmeye karar verdi. Alınan bilgilere göre ünlü çift, 1 Temmuz tarihinde Makedonya’da bir nikah töreni düzenleyecek.

Düğün Çeşme’de!

Yalnızca nikah töreni ile kalmayacak olan Ebru Şahin- Cedi Osman çifti, görkemli bir düğün töreni de düzenleyecek. TV100’ün haberine göre ünlü çift 7 Temmuz tarihinde Çeşme Fly- Inn Beach’te düzenlenecek olan düğün merasimlerinde sevenlerini ağırlayacak.

Evlilik Teklifini Kapadokya’da Yapmıştı!

NBA’li milli basketbolcu Cedi Osman, 2020 yılın yazından bu yana ilişki yaşadığı oyuncu Ebru Şahin’e, geçtiğimiz yılın eylül ayında romantik bir sürpriz yaparak evlilik teklifi etmişti. Kapadokya tatilinde gerçekleşen evlilik teklifi, eşsiz bir manzaranın eşliğinde Cedi Osman’ın dilinden dökülmüştü.