Ünlü çift Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, aşk ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu! İlişkilerde yaşanan olumsuzlukları çocuğa ve evliliğe bağlamak doğru değil!

Bir süre flört eden ve 2017 yılında ilişkilerini nikah masasına taşıyan ünlü çift Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, şu sıralar olabildiğince kameralardan uzak bir yaşam sürdürmeye çalışıyorlar. Evliliklerini bir kız bir de erkek çocuk ile taçlandıran ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’ne verdikleri bir röportajda samimi açıklamalara imza etti. 4 kişilik aileleri ile kameraların karşısına geçen ve herkesi imrendiren ilişkilerinin sırlarını anlatan Abazi ile Sayışman, aşkın tanımını da yaptı.

“Aşkın Tanımını Ne ile Yaptığınız Önemli!”

Sabah Gazetesi’nden Merve Yurtyapan’ın sorularını yanıtlayan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, samimi açıklamalarda bulundu. Yurtyapan’ın kendisine yönlendirmiş olduğu “evlilik aşkı öldürüyor mu?” sorusuna yanıt veren Sayışman, aşkın tanımını yaptı. Sayışman, soruya şu ifadeler ile yanıt verdi: “Burada aşkın tanımını ne ile yaptığını önemli. Öldürmek bir kenara çok daha kutsal bir yere taşıyor aslında. Aşkın tanımını çok basite indirgemek ve sadece ilk zamanlarda yaşanan duygular ile sınırlı olduğunu düşünmek, bana göre aşkın gerçek tanımına yapılmış bir saygısızlık.”

“Asla Öyle Düşünmüyorum!”

Eşi Tolgahan Sayışman’dan sonra soruyu yanıtlayan Abazi, şu ifadeleri kullandı: “Asla öyle düşünmüyorum. Böyle düşünenler, doğru kişi ile evlenmemişlerdir. Aşk dediğiniz şey evlilik olsa da olmasa da zaman ile kendiliğinden sönen bir şey. Aşkın tanımının içerisinde sevgi olursa, o zaman uzun ömürlü bir ilişki oluyor. Evlilik, aşkı daha büyük bir sevgiye dönüştürüyor. Çocuk ise hem saygıyı hem de sevgiyi daha da fazla büyütüyor.”

Samimi İtiraflar!

Yaptığı açıklamalara devam eden Abazi, şu ifadeleri kullandı: “Bu söylediklerim yolculuğa çıkmaya karar verdiğiniz kişi ile de alakalı. Ancak genelde ilişkilerde yaşanan olumsuzlukların evlilik ve çocuğa bağlanması bence doğru değil!”

Exit mobile version