Ünlü Fenomen Elektrik Faturasına İsyan Etti

Son dönemlerde elektrik faturalarına gelen zamlar her vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Birçok ünlü vatandaş sosyal medya hesaplarından evlerine gelen elektrik faturalarını paylaşarak fiyatlara isyan ediyor. Önce Gülse Birsel, ardından Seray Sever derken birçok ünlü vatandaş elektrik faturaları karşısında yaşadıkları şoku sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Elektriğe gelen zamlar, yavaş yavaş vatandaşların faturalarına yansımaya devam ediyor. Dar gelirli vatandaşlar kara kara faturalarını nasıl ödeyeceklerini düşünürken faturalara bir isyan da ünlüler cephesinden geldi. Gülse Birsel, Seray Sever gibi isimler  elektrik faturalarına isyan etti. O isimlerden bir tanesi olan ünlü fenomen Oğuzhan Uğur evine gelen elektrik faturası şok etti. Ünlü fenomen faturaya isyan etti.

Ünlü Fenomenden Fatura İsyanı

İsyanını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü fenomen Oğuzhan Uğur, “Ben trafoda kalacağım artık. Ev kiramdan fazla elektrik faturam var. Ne diye evde kalıyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü fenomenin paylaşımına saniyeler içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı. Vatandaşlar evlerine gelen faturaları paylaşarak fiyatlara isyan etti.

Exit mobile version