Ünlü fenomenden tepki toplayan paylaşım!

Ünlü sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın, Giresun'daki sel felaketinin yaşandığı bölgeyi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas’ın, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın sel felaketinin yaşandığı Giresun’da yaptığı incelemeleri konu alan bir haberi alıntılayarak yaptığı paylaşım tepki topladı. Sosyal medyada yayınladığı videolar sayesinde ünlenen ve sonrasında film yazarlığı da yaptığı bilinen ünlü fenomen yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyada gündem oldu.

İşte sosyal medya fenomeninin yaptığı o paylaşım:

Sosyal medyada topladığı tepkiler sonrası ünlü fenomen, yine kendi hesabından yaptığı bir paylaşımla tepkilere yanıt verdi. Eleştirildiği gibi kutsalla dalga geçmek gibi bir amaç gütmediğini ifade eden Elmas; “Yeminle ne dinle ne kutsalla dalga geçme derdim yok ki haddim zaten değil. Öyle anlamanıza üzüldüm. Tek ilginç gelen, “afet incelemesi diyanet diliyle nasıl yapılır?” fikri gülümsetti ve yazmak istedim. Kızgınlığınız ya da kırgınlığınız için üzgünüm” diye konuştu.

 

 

Exit mobile version