Ünlü futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan bıçak altına yattı! “Arda’yı zor ikna ettim!”

Milli takımımızda forma giyen ve uzun yıllar çocukluk hayallerinden birisi olan Galatasaray’ın kadrosunda boy gösteren ünlü futbolcu Arda Turan, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Futbolculuk kariyerinin yanı sıra yaşadığı ilişkiler, verdiği röportajlar ve dahil olduğu tartışmalar ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran futbolcu Arda Turan, son dönemlerde mutlu giden evliliği ile sosyal medya kullanıcıları ve magazin basını tarafından yakın takibe alındı.

2018 yılında ünlü futbolcu Arda Turan ile hayatını birleştiren ve eşi ile ilgili ne kadar sansasyonel haber çıkar ise çıksın desteğini ondan esirgemeyen Aslıhan Doğan, sosyal medya paylaşımları sayesinde Arda Turan’ın popülerliğine erişmeyi başardı. Özel hayatını, kullandığı ürünleri ve daha pek çok şeyi Instagram hesabından ve kendi kanalından paylaşmayı ihmal etmeyen Aslıhan Doğan, bu sayede popülaritesini arttırdı ve takipçi sayısını yükseltti.

Bir süredir sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen ve giydikleri, yedikleri ve daha pek çok özelliği ile gündem olmayı başaran Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Güzelliği ile kendisine hayran bırakan Aslıhan Doğan, röportajı esnasında bir konuda da itirafta bulundu.

ESTETİK YAPTIRMIŞ!

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu röportajda samimi halleri ile dikkat çeken Aslıhan Doğan, kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bu esnada burun estetiği yaptırdığını da itiraf eden Aslıhan Doğan dikkatleri üzerine çekti.

“ÇOK İSTİYORDUM!”

Burnunu beğenmediğini ve bu sebep ile de estetik yaptırmak istediğini belirten Aslıhan Doğan “çok istiyordum” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

“ARDA’YI ZOR İKNA ETTİM!”

Estetikten yaptırmadan önce eşi Arda Turan’ın bu konuda ikna etmek için uğraştığını belirten Aslıhan Doğan “Arda’yı zor ikna ettim” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version