Astroloji

Ünlü İngiliz Astrolog Kasım ayında zengin olacak 6 burcu açıkladı

Ünlü İngiliz Astrolog Susan Miller’ın açıklamasına göre, çalışkan ve başarılı kişiler azmettikleri takdirde Kasım ayında kendileri için yeni kazanç kapılarını aralayacak. İşte fırsatları değerlendirmeleri halinde zengin olacak burçlar…

Oğlak burçları için Kasım ayında finansal zenginliğe ulaşmanın yolları belirginleşiyor. Özellikle 8-22 Kasım tarihleri arasında Merkür’ün burçlara pozitif etkisi ile Oğlaklar hatırı sayılır miktarda maddi kazanç elde edecekler.

Yengeç burçları için ise Kasım ayı rahatlama ve fırsatlarla dolu olacak. Onların ev ve aile ile ilgili konularda sorun yaşayabileceklerini belirten Susan Miller, ani değişim ve sürpriz gelişmelere açık olmaları konusunda uyarıyor. Yengeçler için ekonomik belirsizlik ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Döviz kurlarında yaşanacak ani değişimler onları etkileyebilir. Fakat, 10 Kasım civarında oluşacak olan Yeni Ay, Yengeç burcu için maddi konularda yeni fırsatlar ve yeni başlangıçları simgeliyor. Onlar bu süreçte kariyer ve iş hayatlarında hedeflerine ulaşacaklar.

Akrep burçları için Kasım ayı, finansal anlamda oldukça dikkat çekici gelişmelerle dolu olacak. Fakat Susan Miller sabırsız davranmamaları konusunda uyarıyor. Akrepler hızlı hareket eden gezegenler ve ekonomik dalgalanmalar karşısında metanetini korumayı başarabilirse kendisini bekleyen fırsatları değerlendirebilecekler.

Kova burçları için Kasım ayı, ekonomik çalkantıları fırsata dönüştürme fırsatı sunuyor. Sıra dışı fikirleri ile bilinen Kovalar çalışkanlıkları ve azimleri sayesinde düşledikleri terfiyi alabilecekler.

Aslan burçları ise Kasım ayında zorlukları aşmanın ve olumsuzlukları avantaja çevirmenin yollarını bulacaklar. Onların risk alma eğilimleri çok, bu sebeple yatırımlar konusunda dikkatli adım atmaları gerekiyor. Öte yandan Mars’ın hareketi, enerjilerini dağıtabilir ve odaklanmalarını zorlaştırabilir. Bu durumların üstesinden geldikleri takdirde Kasım ayı Aslan burçlarının yüzüne gülecek.