Ünlü isim eski sevgilisinin vefatından sonra ilk kez konuştu!

“İşte Benim Stilim” yarışması ile hafızalara kazınan ve daha sonrasında sosyal medya fenomeni olan Nihal Candan’ın eski sevgilisi vefat etti. Kısa süre önce vefat eden sevgilisi ile ilgili olarak fenomen isim ilk kez konuştu. Nihal Candan açıklamalarında, “Sayenizde haberdar oldum” ifadelerini kullandı.

‘İşte Benim Stilim ve Survivor gibi yarışma programlarına katılan Nihal Candan’ın eski sevgilisi Hakan Boy geçtiğimiz yıl balkonda düştükten sonra bir süre bitkisel hayattaydı. Nihal Candan eski sevgilisinin vefatı ardından Snob Magazin’e “Haberim yoktu. Sizin sayenizde haberdar oldum. Allah rahmet eylesin” açıklamasında bulundu.

“İyi haber bekliyorum.” demişti

Ünlü isim sevgilisi bitkisel hayattayken sosyal “Benim gönül bağım vardı onunla. İlk ilişkim diyebilirim. İlk kez bu kadar ait hissettiğim, değer verdiğim ve değer gördüğüm…İnsanlardan rica ediyorum. Çünkü bu süreçte anılarım ve o zamanki yaşadığım duygularım çok önemli. Bir bekleyişteyiz çünkü iyi haber bekliyorum. Bunu insanların elimden almasına izin vermeyeceğim. Ben çok güzel bir şeyler yaşadım. Evet bitti. “ ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan vefat eden Hakan Boy’un eşi, “Çocuklarım Bilgan ve Belen’in babası, benim ise 24 yıllık yol arkadaşım Hakan Boy hakkın rahmetine kavuşmuştur. Huzur içinde uyusun” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version