Ünlü İsim İkinci Kez Koronaya Yakalandı! Bahar Şahin Hastalık Haberini Instagram’da Sevenlerine Duyurdu

Bir buçuk yılı aşkın süredir dünya üzerinde ki etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs, ülkemiz sınırları içerisinde de her gün farklı insanları etkilemeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Bahar Şahin de korona virüse yakalanan milyonlarca isim arasında yer aldı. Ünlü isim hastalığa yakalandığını, Instagram hesabının hikâye bölümde paylaştığı fotoğraf ile sevenlerine duyurdu!

Genç Oyuncu Virüse Yakalandığını Hayranlarına Duyurdu!

Son zamanlarda rol aldığı popüler diziler ile adını duyurmayı başaran ve ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Bahar Şahin, Instagram hesabı aracılığı ile korona testinin pozitif çıktığı haberini duyurdu. Paylaştığı bu haber ile sevenlerinin üzülmesine sebep olan Bahar Şahin, hastalık belirtilerini göstermesi üzerine, bir sağlık kuruluşuna korona testi için başvurdu. Ünlü oyuncunun korona testi için vermiş olduğu sürüntü örneğinin sonuçları, saatler sonra netliğe kavuştu. Korona testi, saatler sonra pozitif olarak sonuçlanan Bahar Şahin, testin sonuçlanmasından önce de virüsten şüphelenildiğini “Nur topu gibi Covid olabilir dendi” notu ile paylaşmıştı.

İkinci Kez Virüse Yakalandı!

Korona testi sonucunu paylaştığı ekranda 24 yaşında olduğu görülen Bahar Şahin, ikinci kere korona virüse yakalandığını duyurdu. Bahar Şahin 2020 yılının kasım ayında da korona virüse yakalanmış ve o dönem kadrosunda yer aldığı İyi Aile Babası dizisinden, hastalık sebebi ile ayrılmak zorunda kalmıştı.

Nefes Almakta Güçlük Çekiyor!

13 aylık sürenin ardından, tekrar korona virüse yakalanan ve bu durumu hayranları ile paylaşan genç oyuncu Bahar Şahin, hastane odasında iken çekmiş olduğu bir pozu Instagram’ın hikayeler kısmında paylaşarak, sevenlerine durumu ile ilgili bilgi verdi.

İlerleyen saatlerde paylaşımlarına devam eden Bahar Şahin’in, solunum maskesi takıyor olması dikkat çekti. İkinci kez korona virüse yakalanan ünlü oyuncunun, solunum maskesi ile çekilmiş olan pozunu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşması, oyuncunun sevenleri tarafından çeşitli yorumların yapılmasına sebep oldu. Hayranı oldukları ünlüyü solunum cihazı ile gören takipçiler, Bahar Şahin’in hastalığın bu kısmında nefes almakta güçlük çektiğini düşündü.

Exit mobile version