Magazin

Ünlü isimlerden fatura zamlarına büyük tepki! Murat Boz, Ceylan Ertem, Serkan Kaya…

2021 yılının sonlarına doğru yaşanan döviz artışından sonra pek çok hizmete yüksek oranlarda zamlar yapılmıştı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte elektrik ve doğalgaz faturaları alanında da etkisini hissettirmeye başlayan zam oranları hem sade vatandaşın hem de ünlü isimlerin büyük tepkisi ile karşılaştı.

Her gün ekranlarda boy gösteren ünlü isimler, bu ay itibari ile kendilerine gelen elektrik ve doğalgaz faturalarının fotoğraflarını paylaşarak, yapılan zamlara isyan ettiler. Halkın zam tepkisine ses olmaya çalışan ünlü isimlerin, sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaştıkları fatura isyanlarına dakikalar içerisinde binlerce destek mesajı yağdı!

Murat Boz’dan “Zamları Geri Alın” Çağrısı!

Hem şarkıcılığı hem de son zamanlarda yer aldığı filmlerde ki oyunculuk performansları ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Boz, yeni dönem itibari ile yapılan elektrik ve doğalgaz zamları ile ilgili tepkisini dile getirdi. Sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden paylaştığı fotoğraf ile hükümete “zamları geri alın” çağrısında bulunan şarkıcı Murat Boz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğalgaza gelen bu akıl almaz yükseklikte ki zamlar, nefes aldırmaz oldu insanlara.”

Ceylan Ertem’den “Haram Olsun” Çıkışı!

Geçtiğimiz günlerde, kendisine saplantılı bir hayranın cinsiyet değişikliği operasyonu geçirerek kendisini taciz etmeye devam ettiğini açıklaması ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, Twitter hesabı aracılığı ile doğalgaz faturasının fotoğrafını paylaşarak, gelen yeni dönem zamlarına isyan etti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı Ceylan Ertem, Twitter hesabı aracılığı ile yaptığı paylaşımda doğalgaz faturasının 3 bin 786 TL geldiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Arkadaşlar, bu işin artık suyu çıktı. Kardeşimin ve benim odamda bir de salonda 1 petek yanıyor. Kombi de epey kısık seviyede çalışıyor. Ve sonuç bu. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Ben haram ola diyorum, kusura bakmayın.”

Serkan Kaya’dan Doğalgaz Faturası Paylaşımı!

Ünlü şarkıcı Serkan Kaya da meslektaşları gibi doğalgaz faturasını paylaşarak, gelen fatura zamlarına isyan etti. Serkan Kaya’nın paylaşımında gelen doğalgaz faturasının bedelinin 9 bin 800 TL olduğu görüldü.