Magazin

Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den, babasının hükümeti öven sözlerine sitem: “Ben bu hallerini özledim!”

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda hükümet yetkililerini ve onların çalışmalarını öven ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’e, kızı Yasmin Erbil’den tepki geldi.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN RÖPORTAJ!

Sağlık durumu el vermediği için uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve verdiği röportajlar ile yine de magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam eden ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil, son günlerde adından sıklık ile söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, önce hükümet yetkililerinin icraatlerini övmüş sonrasında ise LGBT’li bireylere ve Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisine oldukça ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Röportajında LGBT bireylerine saygı duyduğunu ancak oğlunu onların yaşadıkları hayattan uzak tutmak istediğini belirten Mehmet Ali Erbil, homoseksüel bireyler için “sapkın” ifadesini kullanarak tepkileri üzerine çekmişti. Ayrıca Erbil, Erşan Kuneri dizisinde küfür üzerinden komedi yapıldığını ve bu duruma müdahale edilmesi gerektiğini de ifade etmişti.

Eleştirilerinin ardından daha övgü dolu konuştuğu kısma geçen ve hükümet yetkililerinin çalışmaları hakkında bahseden Mehmet Ali Erbil, şu ifadeleri kullanmıştı: “Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Sağlık bakanımızdan da cumhurbaşkanımızdan da Allah razı olsun.”

KIZINDAN TEPKİ!

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in hükümet yetkililerini ve onların çalışmalarını övmüş olduğu röportaja birçok sosyal medya kullanıcısından tepki geldi. Komedyene tepki gösteren isimlerden birisi de kızı Yasmin Erbil oldu. Yasmin Erbil, babasının söylediklerine Çarkıfelek döneminden bir fotoğraf paylaşarak tepki gösterdi.

“BEN BU HALİNİ ÖZLEDİM!”

Yıllar önce sunuculuğunu üstlenmiş olduğu Çarkıfelek isimli eğlence programında “koyun olursanız”, “ülke elden gidiyor” gibi ifadeler kullanan Mehmet Ali Erbil’in o döneme ve sözlerine ait bir görsel bulan Yasmin Erbil, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa “ben bu halini özledim” notunu düştü.