Gündem

Ünlü manken Nefise Karatay’a hapis şoku: Dinlenmek için girdiği masaj odasından, mahkeme koridorlarına doğru yol aldı!

Bir zamanlar nerede ise her gün ekran önünde yer alan ve yaşadığı hızlı aşk hayatı ile adından söz ettirmeyi başaran eski manken Nefise Karatay, şimdilerde ekranlardan uzakta çok daha sakin bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Suskunluğunu, geçtiğimiz gün Ortaköy’de gitmiş olduğu bir masaj salonunda bozan eski manken, salonda yaşadığı tartışmanın mahkeme salonuna taşınması ile birlikte hayatının şokunu yaşadı. Savcı, Nefise Karatay’ın 4 yıl hapis istemi ile yargılanmasını talep etti.

Yarı Çıplak Yakalandı!

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de bulunan bir masaj salonuna masaj yaptırmaya giden eski manken Nefise Karatay, yarı çıplak bir şekilde masaj yaptırırken, odaya bir anda girdiğini iddia ettiği iş insanı Tolga Balta ve nişanlısını karşısında görünce şaşkınlık geçirdi. Sıranın kendisinde olduğunu bu neden ile karşısındaki kişilerin çıkması gerektiğini ifade eden Nefise Karatay, iş insanı ve sevgilisi ile hummalı bir tartışma içerisine girdi.

Polisi Aradı!

Tolga Balta ve nişanlısı ile yaşadığı tartışmanın bir türlü sonlanmamasının ardından polisi arayan ve ikiliden şikayetçi olan Nefise Karatay, ısrarla sıranın kendisinde olduğunu savunurken Tolga Balta ile nişanlısı, kapıyı tıkladıklarını ve içerden ses gelmemesi üzerine kapıyı açtıklarını ifade etti. Sonuç olarak yaşanan tartışmada iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu.

Hapis İstemi ile Yargılanacak!

İki taraf arasında yaşanan tartışmadan sonra olayın tanığı personel dinlendi. Nefise Karatay’ın “ben Nefise Karatay’ım odadan çıkmıyorum, s… gidin zamanında gelseydiniz” dediğini belirten personelin ifadesi üzerine harekete geçen yetkililer, Nefise Karatay’ın 4 yıl hapis yatması için iddianamelerini hazırladı. Tolga Balta ve nişanlısı, Nefise Karatay ile uzlaşma yoluna gitmeyeceklerini açıkladı.