Magazin

Ünlü Oyuncu Açıklamalar Yaptı! Sağlık Problemleri Nedeni ile Arka Sokaklar Dizisine Veda Eden Oyuncu Hakkında Yapılan İddialara Cevap Verdi!

Kanal D ekranlarının efsaneleşmiş yapımı Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterine can veren Boğaç Aksoy flaş açıklamalar yaptı. Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Aksoy, lenf kanseri ile mücadele ediyor. Oyunculuğu bıraktığı söylenen ünlü oyuncu, hakkındaki iddialara cevap verdi ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ayrıntılar haberimizde…

Türk dizileri arasında en uzun soluklu yapımlardan biri olan Arka Sokaklar dizisindeki rolünden ayrılan Boğaç Aksoy, ayrılığının arkasındaki sebebi açıkladı. Ünlü oyuncunun yaşadığı sağlık problemleri sebebi ile ekranlara temelli olarak veda ettiği söyleniyordu.

Kaptanlık Lisansı Alıp Fethiye’ye Yerleşti

Dizideki rolünden ayrıldıktan sonra İstanbul’dan taşınan Boğaç Aksoy, Fethiye’ye yerleşmişti. Daha sonra kaptanlık konusunda eğitimlerini tamamlayan ünlü oyuncu, kaptanlık diploması aldı. Bu gelişmeler üzerine ünlü oyuncunun oyunculuğu bıraktığına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Hakkında pek çok iddia ortaya atılan Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Hakkında yapılan yorumlara cevap veren ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında da hayranlarını bilgilendirdi.

Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Boğaç Aksoy, yaşadığı her şey için şükür ettiğini söyledi. Hayatında yaşadığı her şeyden mutlu olduğunu ve yaşanması gerektiği için yaşandığını söyleyen ünlü oyuncu, artık hayatında olumsuz cümleler kurmadığını ve olumsuz durumlardan bile öğrenilecek şeyler olduğunu söyledi.

İddiaları Yalanladı!

Yaşadığı şeylerin kendisine pek çok şey kattığını söyleyen Boğaç Aksoy, kaybettiği şeylerden de tecrübe kazandığını ve artık yoluna emin adımlarla devam edeceğini dile getirdi. Kendisi için dua eden sevenlerine teşekkür eden Aksoy, güzel günlerde de beraber olacaklarını söyledi.

Hastayken bile film çektiğinin altını çizen Boğaç Aksoy, hakkında ortaya atılan oyunculuğu bıraktığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını ve ekranlara dönmek için sabırsızlandığını söyledi.