Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, eski erkek arkadaşı ile çekilen uygunsuz fotoğraflarını yorumladı: Yayınla be, neler yayınlanmadı ki!

Ekranların sevilen simalarından birisi olan ve rol aldığı diziler ile reklam filmleri sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmış olan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz hafta Exxen’de yayınlanan ve Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına katıldı.

Dijital platformda yayınlanmasından kaynaklı olarak RTÜK kurallarının, televizyon programlarına göre biraz daha esnetildiği Konuşanlar programında, Aslı Bekiroğlu’nun özel hayatına ilişkin esprili konuşmalar yaşandı. Daha önce internete sızan müstehcen fotoğraflarına göndermede bulunan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu hem stüdyoda yer alan izleyicileri hem de programı izleyen diğer seyircileri gülme krizine soktu.

Konuşanlar Programı’nın Son Konuğu Aslı Bekiroğlu Oldu!

Daha önce Youtube kanalı aracılığı ile yayınladığı Konuşanlar Programı’nı bir süre önce Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen platformunda yayınlamaya başlayan Hasan Can Kaya, ilgili programına her hafta bir ünlü ismi konuk etmeye devam ediyor.

Binlerce fana sahip olan Konuşanlar Programı’nın geçtiğimiz hafta ki konuğu hem tarzı hem güzelliği hem de kabiliyeti ile büyüleyen Aslı Bekiroğlu oldu. Ünlü oyuncu rahat tavırları ve esprili konuşma tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

“Kötü Hikayelerime İlişkin Ne Anlatabilirim?”

Hasan Can Kaya tarafının hem hazırlayanı hem de sunucusu olduğu Konuşanlar Programı, konsept gereği katılımcılara hayatlarının kötü olaylarını anlatmalarını istiyor. Bu kapsamda programa konuk olan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’na da aynı soru yöneltildi. Soruya esprili bir şekilde cevap veren ve daha önce eski sevgilisi ile çekilen müstehcen fotoğraflarını ima eden Aslı Bekiroğlu “arkadaşlarıma, kötü hikayelerime ilişkin ne anlatabilirim?” diye sorduğunu söyleyerek, kahkaha krizine boğuldu.

“Yayınla Be!”

Uygunsuz görüntülerine dair ilk kez bu kadar esprili açıklamalarda bulunan Aslı Bekiroğlu’na “bak bu söylediklerini yayınlarız” diye laf atan Hasan Can Kaya, beklemediği bir cevap ile karşılaştı. “Yayınla be, neler yayınlanmadı ki!” diyerek cevap veren ünlü oyuncu, seyirciyi kahkahaya boğdu.

Exit mobile version