Ünlü oyuncu Brad Pitt, aşk hayatı ile gündem oldu Oyuncu, İsveçli şarkıcı ile aşk yaşıyor!

Amerikalı sevilen oyuncu Brad Pitt, bir süredir oyunculuğu ile değil özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisi gibi oyuncu olan Angelina Jolie ile evliliğini bitirmesinin ardından magazin basınında sık sık boy göstermeye başlayan ünlü aktör Brad Pitt, yeni hafta itibari ile aşk hayatında yaşanan gelişmeler ile tekrar kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Tüm dünyada yayınlanan filmleri ile onlarca farklı milletten vatandaşın beğenisini kazanan Brad Pitt, bu zamana kadar oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ve özel hayatı ile magazin basınında sık sık yer aldı. Son olarak Angelina Jolie ile olaylı biten evliliği ile kendinden söz ettiren ünlü oyuncu, bir kez daha aşk hayatında ki gelişmeler ile gündeme geldi.

Herkes Jennifer Aniston ile Olmasını Beklerken…

Amerikalı ünlü oyuncu Brad Pitt, ünlü olduğu zamanlardan bu zamana kadar hem rol aldığı yapımlar ile hem de özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeyi başardı. Son olarak Angelina Jolie ile yaşadığı evliliğin olaylı bir şekilde bitmesi ile gündeme gelen Brad Pitt’in, adı ayrılığın ardından eski eşi Jennifer Aniston ile anılmaya başladı.

Angelina Jolie ile beraberliğinden önce 200-2005 yılları arasında Jennifer Aniston ile evli olan Brad Pitt, o zamanlar da evliliği ile gündeme gelmeyi başarıyordu. Oldukça aşık olduğu gözlenen oyuncu çift Brad Pitt ve Jennifer Aniston, beklenmedik bir şekilde evliliklerini noktalamış ve bu durum hayranları tarafından şaşkınlık ile karşılanmıştı. 2019 yılında Angelina Jolie ile olan evliliğini bitiren Brad Pitt’in, hala Jennifer Aniston’a aşık olduğu ve tekrar bir ilişkiye başlayacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş ancak bu iddia doğrulanmamıştı.

“Yeni Bir İlişkiye Hazır Değilim!”

Kendisi ile ilgili ortaya atılan bütün aşk haberlerine sessiz kalmayı tercih eden Brad Pitt, evliliğinin bitmesinin ardından yeni bir ilişkiye başlamamıştı. Yakın çevresine “yeni bir ilişkiye hazır değilim” dediği ileri sürülen ünlü oyuncunun aşk hayatı, bu hafta itibari ile hareketlenmeye başladı.

Gönlünü İsveçli Güzele Kaptırdı!

Amerikan magazin gündemi tarafından görüntülenen Brad Pitt ve İsveçli şarkıcı Lykke Li’nin yeni bir ilişkiye başladığı ve ünlü şarkıcının evinin, Brad Pitt’in evine 3 dakika uzaklıkta olduğu bilgisi paylaşıldı.

Exit mobile version