Ünlü oyuncu Burak Sergen’in boşanma sürecinde olduğu eşi Nihan Ünsal’dan, aldatma iddialarına yanıt geldi!

Yer aldığı dizi ve film projelerinde sergilediği oyunculuk performansları ile kendisini sektörde kanıtlamayı başarmış olan usta oyuncu Burak Sergen, bu kez rol aldığı yapımlar ile değil, özel hayatı ile gündeme geldi. Aralarında yaş farkı olan Nihan Ünsal ile 3 yıllık bir nişanlılık süreci geçiren, sonrasında da ilişkisini nikah masasına taşıyan Burak Sergen, aldatma iddiaları ile magazin gündeminde yer aldı.

Eşinin kendisini aldattığını iddia eden sonrasında ise boşanma sürecini başlatan Burak Sergen’e, eşi Nihan Ünsal’dan yanıt geldi. Hakkında çıkan iddialara canlı yayında cevap veren Nihan Ünsal yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Adli Süreç Başladı!

2021 yılının haziran ayında 3 yıllın nişanlısı Nihan Ünsal ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Burak Sergen, o dönem içerisinde eşi ile arasında ki yaş farkı sebebi ile gündeme gelmişti. O dönem içerisinde de 46 günlük bir koronavirüs tedavisi gören Burak Sergen, ihanet görüntüleri ile şaşkına uğradı.

Instagram hesabından eşi ile çekilmiş olan fotoğraflarını silen Burak Sergen, o dönem içerisinde bu hareketi ile dikkat çekmeyi başardı. Nihan Ünsal ise aynı dönemde sosyal medya hesaplarını kapattı. Bu gelişmelerin ardından gündeme bir ihanet iddiası geldi. Daha önce Özer Kocer ile aşk yaşadığı iddia edilmiş olan Nihan Ünsal, İzmirli iş insanı Özer Kocer ile el ele görüntülendi. Bu görüntülerin üzerine Burak Sergen harekete geçti ve boşanma sürecini başlattı.

Burak Sergen’den Yeni İddia!

Özer Kocer’in ardından yeni bir ihanet iddiası daha ortaya atıldı. Burak Sergen, Nihan Ünsal’ın Mustafa Ersin Şenkurt ile bir ilişki içerisinde olduğu iddiasında bulundu.

Nihan Ünsal’dan Yanıt!

Hakkında çıkan iddialar üzerine Tv8 ekranlarında yayınlanan magazin programına bağlanan Nihan Ünsal, iddianın asılsız olduğunu Mustafa ile 20 yıldır bir kardeşlik ilişkisi olduğunu ifade etti.

Exit mobile version