Magazin

Ünlü Oyuncu Gizem Karaca ‘nın Yeni Mesleğine Çok Şaşıracaksınız!

Ünlü Oyuncu Gizem Karaca hakkında yeni bir iddia ortaya çıktı. Son olarak Baraj dizisinde Bahar karakterine hayat veren güzel oyuncu Gizem Karaca, şimdilerde yeni bir sektöre atılıyor. Tekstil sektörünü araştırmaya başlayan Gizem Karaca tekstil firmalarında araştırmalar yapmaya başladı. Ancak başarılı oyuncunun yeni atılacağı iddia edilen sektörde ne yapacağı merak konusu.

Kaynaklardan alınan bilgiye göre ünlü oyuncu tekstil işine giriyor. Güzel oyuncunun konuyla ilgili olarak tekstil mühendislerinden bilgi aldığı ise iddialardan bir diğeri. Tekstil firmalarında araştırmalar yapan ünlü oyuncu Gizem Karaca konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Gizem Karaca Kimdir?

Güzel oyuncu Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.  İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile dünya evine girdi. Eve düşen yıldırım, benim hala umudum var, güzel köylü gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Gizem Karaca, son olarak Baraj dizisinde Bahar karakterine hayat verdi.