Ünlü Oyuncu O Karara İsyan Etti: Biz Başka Dünyada Mı Yaşıyoruz?

Vatandaşlar hızla yükselen dolar kuru karşısında tepkilerini göstermeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da tıpkı diğer vatandaşlar gibi tepkisini sosyal medyadan gösterdi. Sosyal medya hesabından yükselen döviz kuruna isyan etti. Oyuncu Gökbakar, “Biz başka bir dünyada mı yaşıyoruz?” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla artan döviz kuruna tepki gösterdi. “1 Dolar 16.1 tl 1 Euro 18.3tl Yazık oluyor… Bu durumdan ülkemizin hayrına bir sonuç çıkması mümkün değil. Artık bütün söylemleri bir kenara bırakıp, ekonomi bilimi ışığında, bu kontrolsüz gidişe bir son vermenin zamanı gelmedi mi?” ifadelerini kullandı.

Biz Bu Dünyada Yaşamıyor Muyuz?

Merkez Bankası’nın faiz indirimlerini de eleştiren Gökbakar, “Pandemi döneminin etkisi dünyada enflasyon oldu. Dünya ülkeleri bu soruna faiz artırarak cevap verdi. Ya dün Norveç Merkez Bankası bile faiz artırdı. Refahın en yüksek olduğu Norveç! Dünya denen gezegende faiz indirimi yapan Tek ülke Türkiye oldu! Biz bu dünyada yaşamıyor muyuz?” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version