Ünlü oyuncu Pınar Deniz’den ilginç açıklama: “Kendimi izlerken ağlıyorum bile!” Sosyal medya kullanıcıları ağır eleştirdi!

Son dönemlerde yer aldığı projeler ile yıldızı iyice parlayan ünlü oyuncu Pınar Deniz, şu anda da yayında olan Yargı dizisi ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Dijital platform dizisi Aşk 101’de beraber rol aldığı partneri Kaan Urgancıoğlu ile yakalamış oldukları uyum ile yapımcıların dikkatlerini çekmeyi başaran Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon Kanal D yönetimi ile anlaşarak Yargı isimli dizide Kaan Urgancıoğlu ile yeniden partner oldu. Canlandırdığı Ceylin karakteri ile gönülleri fetheden ünlü oyuncu, son dönemlerde özel hayatı ile de dikkat çekmeye başladı.

Bir süre önce ilişkide olduğu meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yollarını ayıran ünlü güzel Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta sürpriz bir gelişme ile magazin gündemini şaşırttı. Ünlü şarkıcı Melike Şahin’in konserine meslektaşı Kaan Yıldırım ile el ele gelen Pınar Deniz, mutlu halleri ile adeta ışık saçtı. Özel hayatında her şeyin yolunda olduğunu belirten ve yakın zaman içerisinde de Kaan Yıldırım ile beraber yaşayacağı öğrenilen Deniz, son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

Yükselen kariyer grafiği ile dikkat çeken Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj verdi. Kariyerine ilişkin yöneltilen sorulara samimiyet ile cevap veren Deniz, vermiş olduğu bir yanıt ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

YENİ RÖPORTAJ!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, magazin basını tarafından yakın takibe alındı. Hem Kaan Yıldırım ile olan ilişkisi hem de rol aldığı Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, yeni bir röportaj verdi.

“AĞLIYORUM BİLE!”

Yeni röportajında kendisine yöneltilen “kendinizi ekranda izler misiniz?” sorusuna verdiği yanıt ile sosyal medyayı sallayan Pınar Deniz, şu ifadeleri kullandı: “İzlerken ağlıyorum bile. Objektif izlemeye çalıştığım için kendimi hikayenin içine girerek izliyorum. Kendimi çok eleştiren biriyim. Nerede yanlış yaptığımı görüp, o hatayı bir daha yapmamaya çalışırım.”

TEPKİ GELDİ!

Kendisini izlerken ağladığını ifade eden Pınar Deniz’e sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları tepkilerini “kendini izlerken de ağlamazsın ya” ifadeleri ile belirtti.

Exit mobile version