Magazin

Ünlü Oyuncu Seda Bakan Sahilde Çöp Topladı

Ünlü oyuncu Seda Bakan’ının tatilde alkış toplayacak davranışı ünlü oyuncu oyuncu duyar gösterdi. Sahilde bulunan çöpleri topladı. Ayvalık’taki film çekimlerine ara veren güzel oyuncu tatile çıktı. Ünlü oyuncu önceki gün eşi Arda Erel ile Bodrum Biterz’de denizin ve güneşin tadını çıkarttı.

Tatil için tercih ettiği Bodrum-Bitez’deki bir plajda  çevreye olan duyarlılığını gözler önüne seren güzel oyuncu Seda Bakan, sahilde çevreye atılan çöpleri topladı. Çevreci kimliği ile herkesin dikkatini çeken Seda Bakan meraklı gözlerin odağı oldu.

Çöpleri Tek Tek Topladı

Ünlü oyuncu Seda Bakan, Bitez’de sahilde gördüğü çöpleri tek tek topladı. Poşet, sigara izmariti peçete maskre gibi çöpleri elleriyle tek tek topladıktan sonra çöpe attı. Çevreci kimliği ile taktir toplayan ünlü oyuncu Seda Bakan ardından serinlemek için kendini serin sulara bıraktı.

Eşiyle Aşk Tatili

Ekranların sevilen dizisi Behzat Ç. dizisi ile tanınan 35 yaşındaki ünlü oyuncu Seda Bakan, 2014 yılında dünya evine girdiği eşi Arda Erel ile Bodrumda tatile çıktı. Bodrumda aşk tazeleyen çiftin sudaki eğlenceli halleri objektiflere yansıttı. Çiftin leyla isminde bir kızları bulunuyor.