Magazin

Ünlü oyuncu Timuçin Esen, eski dizi partneri ile birlikte Gri isimli dizide rol alacak! Dizinin konusuna ilişkin ipuçları gelmeye devam ediyor!

Netflix, Gain TV, Exxen, Blu TV gibi dijital platformların arasına, dün itibari ile Disney Plus da eklendi. Görkemli bir lansman gecesi düzenleyen ve ülkemiz ile birlikte toplamda 42 ülkede yayın hayatına dün gece ile birlikte start vermiş olan Disney Plus, bünyesine dahil ettiği oyuncular ve dizi konuları ile henüz ilk gününde gündem olmayı başardı.

Dün akşam başrolünü ve konu yazarlığını üstlendiği Kaçış dizisi ile Disney Plus platformunda ki yerini alan Engin Akyürek’ten sonra, yeni bir ismin daha dizi setlerine geri döneceği öğrenildi. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hekimoğlu” isimli dizide Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren ve dizinin final yapmasının ardından dizi setlerine veda eden Timuçin Esen’in, yeni bir dizi projesi için Disney Plus ile el sıkıştığı duyuruldu.

Disney Plus’ta Timuçin Esen Sürprizi!

Başarılı oyunculuğu ve mütevazi hayatı ile milyonlarca izleyici tarafından takdir gören isimlerden olan Timuçin Esen, bir süredir dizi setlerinden uzak bir hayat sürdürüyordu. Hayranlarının oldukça özlediği ve her fırsatta dizi setlerine ne zaman geri döneceği sorulan Timuçin Esen’den yeni bir haber geldi. Ünlü oyuncunun, dün akşam itibari ile yayın hayatına başlayan Disney Plus ile el sıkıştığı öğrenildi.

Eski Partneri ile Kameraların Karşısına Geçecek!

Edinilen bilgilere göre Timuçin Esen’in Hekimoğlu dizisinde de partneri olan Ebru Özkan ile yeniden kameraların karşısına geçeceği öğrenildi. Dizide rol alacak bir diğer ismin ise şu an Gain TV’de yayınlanan Aslında Özgürsün isimli projenin kadrosunda bulunan ünlü oyuncu Alican Yücesoy olduğu aktarıldı.

Dizinin Konusu Sır Gibi Saklanıyor!

Disney Plus, diğer projelerinde olduğu gibi Gri isimli dizinin de konusunu sır gibi saklamaya devam ediyor. Şimdiye kadar gelen bilgiler arasında ise Esen’in bir avukatı canlandıracağı yer alıyor.