GündemMagazin

Ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi: “Daha İşimizin Başındayız”

Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi. Yapılan açıklamaya göre sağlık durumunun iyi olduğu ve korkulacak bir durum olmadığı belirtildi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu açıklandı.

Kurtlar Vadisi dizisinde “Polat Alemdar” rolüyle tanınan Necati Şaşmaz’ın hastalanarak hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı basına yansımıştı. Sevenlerin sağlık durumundan endişe ettiği ünlü oyuncu ile ilgili sevindirici haber geldi.

Kol uyuşması ve göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan Necati Şaşmaz’a, yapılan tetkik ve muayene sonucu anjiyo yapılmasına karar verildi. Yaklaşık 3 saat süren anjiyo operasyonundan sonra yoğun bakımda tedavisine devam edilen ünlü oyuncudan bugün sevindiren bir paylaşım geldi.

Son yapılan açıklamaya göre Oyuncunun sağlık durumunun gayet iyi olduğu, küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdi ifade edildi. Genel durumu iyi olan Necati Şaşmaz tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Şaşmaz sevenlerine bir paylaşımla teşekkür etti.

Necati Şaşmaz şunları söyledi, “Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler. Geçmiş oldu. İşimizin başındayız.” dedi.