Ünlü oyuncunun annesi Hatay’da enkaz altındaydı: Acı haberi duyurdu!

Depremde arama-kurtarma çalışmaları 9. günde de devam ederken, acı haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesi de depremde en çok yıkıma neden olan iller arasında en başta yer alan Hatay’da enkaz altında kalmıştı. Ünlü oyuncu, depremin ilk gününden itibaren annesi için yardım çağrısında bulunuyordu. Çıtanak, sosyal medya hesabından annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Hatay’da depremde yıkılan binanın enkazında kalan oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak’tan acı haber geldi. 9 gündür enkaz altında olan Nevber Yurdal Çitanak’ın cansız bedenine ulaşıldı.

ANNESİNİN YAŞADIĞI BİNANIN ADRESİNİ VERMİŞTİ

Çağrı Çıtanak, çocukluğunun geçtiği Hatay’daki evin adresini vermiş, “Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” çağrısında bulunmuştu.

YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞLARDI

Daha sonra Çıtanak’ın eşi Başak Gümülcinelioğlu, “10 saati aşkın oradalar! Sesler geliyormuş, ekipler henüz gelmemiş, kimseden haber alamıyoruz! Lütfen ekip yollayın. Enkazdan sesler geliyor. İş işten geçmesin” mesajlarını atmıştı.

Çağrı Çıtanak, şunları dile getirmişti:

“Sümerler Mah. A3 blok Antakya… Nevber Yurdal Çitanak… Bir ihtimal evden çıkmış olabilir. Enkaz çalışmaları devam ediyor. Enkazın şekline göre çıkabilmiş olma ihtimali de var. Gören, duyan arkadaşlarımızdan, görevlilerden yardım istiyoruz. Şoktan konuşamıyor, hatırlamıyor olabilir.”

ACI HABERİ DUYURDULAR

Sosyal medya hesaplarından gözyaşları içinde yardım isteyen oyuncu, “Bizim enkazda termal kameralar ile ölçüm yapıldı ve içeride yaşayan biri var ve çıkarılıyor. Acil enkaza ambulans gitmesi gerekiyor. Ne olursunuz videoyu yayın, lütfen” demişti. Ancak 9 gündür enkaz altında olan Nevber Yurdal Çitanak’tan acı haber geldi. Başak Gümülcinelioğlu, Instagram hesabından kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Exit mobile version