Gündem

Ünlü Sanatçı Dehşet Saçtı! Komşularına Kurşun Yağdırdı: Çok Sayıda Yaralı Var!

Kayseri’de ünlü sanatçı Metin Işık, çocuk kavgası sonucu oluşan husumet sonrası komşu aileye kurşun yağdırdı. Kan donduran olayda 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

Merkez Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Taşlı Sokak’ta iddiaya göre aralarında daha önce husumet olan sanatçı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın komşuları ile tartışması kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine Metin Işık ve Mustafa Işık, pompalı tüfeklerle komşularına ateş açtı.

Baba Oğul Kurşun Yağdırdı

Mustafa Yıldırım komşularının üzerine 9 el ateş açarken, baba Metin Işık ise evinin penceresinden silahla ateş açtı.

Üçü Ağır 5 Kişi Yaralandı

Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın açtığı ateş sonucu Sema Nur Mermer koltuk altı ve göğsünden vurulurken, Naile Dikmen kulağından, Fatma Dikmen ve Yıldıray Yıldırım ise ayaklarından vurularak yaralandılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Sanatçı Metin Işık Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, kavgaya karışan sanatçı Metin Işık ve Mustafa Işık’ı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan Mustafa Işık adli tabiplikte alınan sağlık raporunun ardından işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, sanatçı Metin Işık da Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Silahlı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.