Magazin

Ünlü Sanatçı’nın Acı Kaybı Annesini Kaybetti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik annesini kaybetti. 99 yaşındaki Kadriye Evcimik Bodrumda bulunan evinde hayatını kaybetti. Cenazesi bugün İstanbul’dan kaldırılan Kadriye Evcimik Şakirin Camiinde son yolculuğuna uğurlandı. Annesini kaybeden ünlü şarkıcı Yonca Evcimik ayakta durmaya zorlandı.

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik’in annesi 99 yaşındaki Kadriye Evcimik Bodrumda bulunan evinde yaşamını yitirdi. Kadriye Evcimik’in cenazesi bugün İstanbul Üsküdar’da bulunan Şakirin Camisine getirildi. İkindi namazına  müteakip kılınan cenaze namazının ardından ünlü şarkıcı Yonca Evcimik’in annesi 99 yaşındaki Kadriye Evcimik’in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Annesinin Tabutunu Omuzlarında Taşıdı

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, annesinin tabutunu bir süre omuzlarında taşıdı. Ailesi ve yakın arkadaşları annesini kaybeden ünlü şarkıcıy bir an olsun yalnız bırkakmadı. Cenazeye birçok ünlü isim de katıldı.

Yonca Evcimik “Işıklar İçinde Gitsin”

Annesinin kaybıyla acı dolan ve ayakta durmakta güçlük çeken  Yonca Evcimik, “Hem bekliyorsunuz hem beklemiyorsunuz. Çok acayip bir şey. Annem çok güzel yaşadı. 1 sene daha yaşasaydı seneye 100 yaşında olacaktı. Çok da melekler gibi uykusunda gitti. İçimiz de çok rahat. Şimdi böyleyim ama sonra ne olur bilmiyorum. Cumhuriyet kadını zaten Cumhuriyetten bir sene önce doğmuştu. Ne diyeyim, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde gitsin” dedi.