Ünlü şarkıcı Doğuş’tan kötü haber: Kaza geçirdi!

Ünlü şarkıcı Doğuş’tan kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı klip çekiminde bir kaza geçirdi. Alanya’da ‘Son Perde’ şarkısına klip çeken Doğuş, teknedeyken jet Ski çarptıktan sonra denize düştü. Ünlü şarkıcının kazasının ardından yardımına ekip yetişti. Yaşanan kazanın ardından açıklama yapan Doğuş, “İstenmeyen bir durum. Klip çekimlerinde başımıza istemeden birçok şey gelebiliyor bazen. Bu da onlardan biri oldu” dedi.

Doğuş, sevenlerini korkuttu. ‘Son Perde’ şarkısına klip çeken ünlü şarkıcı senaryo gereği teknede çekilmesi gereken sahneleri çekerken, teknesine çarpan Jet Ski ile denize düştü.  Jet Ski çarptıktan sonra denize düşen sanatçının yardımına set ekibi koştu.

Doğuş, söz ve müziği kendisine ait “Son Perde” isimli şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. Yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği şarkı tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

JET SKİ ÇARPTI

Doğuş, hayranlarının beğenisine sunduğu şarkısına Alanya sahillerinde bir de klip çekti. Senaryo gereği teknede çekilmesi gereken sahneler çekim ekibine ait Jet Ski’nin Doğuş’un bulunduğu tekneye çarpmasıyla son buldu. Jet Ski çarptıktan sonra denize düşen sanatçının yardımına set ekibi koştu.

AÇIKLAMA YAPTI

Ufak bir şaşkınlık yaşayan Doğuş, kazadan yara almadan kurtuldu. Çekimlere sahilde devam edilirken sanatçı yaşanan durumu değerlendirip “İstenmeyen bir durum. Klip çekimlerinde başımıza istemeden birçok şey gelebiliyor bazen. Bu da onlardan biri oldu” dedi.

Exit mobile version