Ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın eşini darp ettiği iddia edildi!

İddialara göre ünlü şarkıcı Ferman Toprak eşini darp etti. Darp raporu alan Hilal Toprak'ın polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

“Hayatı tesbih yapmışım” şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın, eşi Hilal Toprak’ı darp ettiği iddia edildi. 3 Yıl önce dünya evine giren çiftin bir çocukları olduğu biliniyor.

İddiaya göre geçtiğimiz cumartesi akşamı şarkıcı Ferman Toprak, eşi Hilal Toprak’la bir arkadaşlarının doğum günü partisine gitti. Toprak çifti evlerine dönerken bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Ferman Toprak sinirlerine hakim olamadı ve eşini otomobilin içinde darp etmeye başladı.

Olanlardan sonra hastaneye giderek darp raporu alan Hilal Toprak, Beykoz polis merkezine gidip eşinden şikayetçi oldu. Hilal Toprak eşiyle ilgili herhangi bir koruyucu tedbir ya da uzaklaştırma kararı aldırmadı. Hilal Toprak ifadesinde, daha önce de eşinden şiddet gördüğünü, o gece de otomobilin içinde eşinin kendisine hakaret ettiğini, yüzüne, kollarına ve kafasına vurarak dövdüğünü söyledi.

Polise verdiği ifadesinde ünlü şarkıcının iddiaları reddettiği öğrenildi.

Exit mobile version