Ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili şoke eden iddia: Bebeği için mobilya siparişi verdi! Hadise hamile mi?

Konserden konsere koşan ve mükemmel performanslara imza atan ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Sevilen şarkıcının bebek beklediği öne sürüldü.

HAMİLELİK İDDİASI ORTALIĞI İNLETTİ!

Sıcak havaların yavaş yavaş geride kalmaya başlaması ile birlikte yaz konserlerini birer birer tamamlayan ünlü şarkıcı Hadise, şu sıralar sahne şovları ve mükemmel performansları ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda iş insanı Mehmet Dinçerler ile hayatını birleştiren ve evlendikten sonra giyim tarzının değiştiği iddia edilen Hadise, geçtiğimiz günlerde giydiği mini sahne kıyafeti ile iddiaların doğru olmadığını konuşmadan kanıtlamış oldu.

Toplumun büyük bir kesimi tarafından sevilen ünlü şarkıcı Hadise’nin aşktan yana yüzü gülerek geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturdu. Görkemli bir düğün töreninden ise hala ortaya çıkmamış olan gizli saklı bir töreni tercih eden Hadise, o dönemlerde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş ve ünlü şarkıcının hamile olması sebebi ile düğün tarihlerini öne çektiği öne sürülmüştü.

Şimdiye kadar bir hamilelik haberinin gelmemesi sebebi ile iddiaların yalan olduğu kanıtlanmışken nikahtan aylar sonra bebek iddiası tekrar gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Hadise’nin 2 aylık hamile olduğu iddia edildi.

MOBİLYA SİPARİŞİ VERDİ!

Güzel şarkıcı Hadise’nin 2 aylık hamile olduğu iddiası magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşerken ünlü şarkıcının, bebeği için hazırlık yapmaya başladığı ve ilk olarak da ünlü bir mobilya markasının özel tasarım atölyesine sipariş verdiği iddia edildi.

YANIT GELMEDİ!

Ünlendiği günden bu yana özel hayatı hakkında konuşmamayı tercih eden Hadise, hamilelik iddialarına karşı da sessizliğini korumaya devam ediyor.

Exit mobile version