EkonomiGündem

Ünlü Şarkıcı Hadise’den Şok Hamle!

Ünlü şarkıcı Hadise her yaptığı ve söylediği ile magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı son hamlesiyle herkesi şaşırttı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra Mehmet Dinçerler ile birlikte olmaya başlayan güzel şarkıcı, son hamlesiyle gündem oldu.

Slayt 2/7: Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteliği esnasında kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerini (h&k) bileğine kazıtmıştı. Şarkıcının dövmesi katıldığı etkinlikte dikkatleri çekmişti.

Eski Aşkını Tamamen Sildi

Güzel şarkıcı, Oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikteliği sırasında yaptırdığı dövmeyi sildirdi. Instagram hesabında 13,3 milyon takipçisi bulunan Hadise söyledikleri ve paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Haziran ayında ünlü oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılan ünlü şarkıcı birlikte yaptırdıkları dövmeyi sildirdi. Kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerini (h&k) bileğine kazıtan Hadise, yeni aşka yelken açmasıyla birlikte dövmesini sildirdi. İş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka başlayan ünlü şarkıcı Hadise, eski sevgilisinden kalan tüm anılarını sildi. Dikkatli takipçileri ünlü şarkıcının son paylaştığı fotoğrafta ünlü şarkıcının bileğinde dövme olmadığını fark etti. Öte yandan güzel şarkıcı, sevgilisi Mehmet Dinçerlere her fırsatta aşkını haykırmaya devam ediyor.