GündemMagazin

Ünlü şarkıcı Jehan Barbur’dan kötü haber! Annesi Müryel Barbur vefat etti

Ünlü müzisyen Jehan Barbur acı haberi duyurdu. Jehan Barbur sosyal medya hesabı Twitter üzerinden uzun zamandır hastalıklarla mücadele eden annesi Müryel Barbur hayatını kaybettiğini duyurarak açıklamalarda bulundu.

“EVİMİZ TAZİYEYE AÇIK OLMAYACAKTIR”

Acı haberi sosyal medyadan duyuran ünlü müzisyen; ‘Canımın parçası annem Hoşça kal… Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu. Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Taziyelerinizi 25 Eylül saat 14: 30-20: 30 arası açık havada bir araya gelebilme imkanı sunduğundan, sevgili annemin İskenderun’daki kafesi Flör Cafe’de kabul edebileceğiz. Covid-19 sebebiyle aile evimiz taziyeye açık olamayacaktır. Son üç yıldır yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle” ifadelerini kullandı.

JEHAN BARBUR KİMDİR?

Jehan Barbur 12 Nisan 1980’de Lübnan/Beyrut’ta dogdu. Hıristiyan Arap asıllı Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. Ailesi iç savaş sebebiyle Jehan Barbur henüz 2 yaşındayken Lübnan’dan İskenderun’a göç etti. Ailesi İskenderun’da yaşamaktadır. Beyrut’ta doğduktan sonra tüm çocukluğu İskenderun’da geçmiştir. İlk ve orta eğitimini İskenderun’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için1998 yılında Ankara’ya gitmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel müzik hayatına adım atmak için İstanbul’a yerleşti. Barbur, kısa sürede caz ve pop müziğin en başarılı temsilcilerinden biri oldu.