Ünlü şarkıcı Murat Boz, oyunculuğa iyice ısındı! Boz, Zeytin Ağacı dizisinden sonra yeni bir film ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Partneri belli oldu!

Özellikle genç kızlar tarafından yakından takip edilen yakışıklı şarkıcı Murat Boz, bir süredir çıkardığı şarkılar ile değil rol aldığı yapımlar ile anılmaya başlandı. Yıllar önce Avrupa Yakası isimli fenomen dizinin bir bölümüne konuk oyuncu olarak dahil olan sonrasında ise oyunculuğa olan yeteneği keşfedilerek yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran Murat Boz, son yıllarda oyunculuk kariyerine ağırlık vermeye başladı.

Birçok ses getiren film projesinde rol alan ve gişe rekorlarının kırılmasını sağlayan ünlü şarkıcı Murat Boz, başrolünde olduğu ilk dizisi Zeytin Ağacı ile hayranlarını heyecanlandırdı. Aralarında aşk dedikodularının çıktığı ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile geçtiğimiz yıl kameraların karşısına geçen Murat Boz, 8 bölümlük ilk dizisi Zeytin Ağacı’nın yayınlanmasına sayılı günler kala, bu kez de yeni bir film projesi ile daha anlaşmaya vardı.

Hayranları tarafından heyecanla beklenen yeni dizisinin ardından bir film projesi için daha el sıkıştığı öğrenilen Murat Boz’un, şarkıcılığı bırakıp oyunculuk yapmaya devam edeceği söylentileri dolaşmaya başladı.

Yeni Projesi Belli Oldu!

Bir süredir oyunculuk alanında sergilediği performanslar ile anılmaya başlayan ünlü şarkıcı Murat Boz, yeni bir proje ile daha el sıkıştı. Amazon Prime’da yayınlanacak olan yeni projenin bir film projesi olduğu ve Amazon Prime’da yayınlanacak ilk yerli film olduğu öğrenildi. Boz’un hayranları, filmin konusunu ve Boz’un partnerini araştırmaya başladı.

Partneri Belli Oldu!

“Rüyanda Görürsün” isimli Amazon Prime filmi için eylül ayında kameraların karşısına geçecek olan Murat Boz’un, partneri de belli oldu. Yapım şirketinin, dizinin kadın başrolü için Burcu Özberk ile anlaştığı öğrenildi.

Yeni Dizisi Netflix’te!

Çekimleri geçtiğimiz sene tamamlanan bir Netflix dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Murat Boz’un, Zeytin Ağacı isimli dizide sergilediği oyunculuk performansı merak konusu oldu.

Exit mobile version