Magazin

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sekizinci burun ameliyatını geçirdi!

Özel hayatıyla gündemde olan Dalkılıç, 8. burun ameliyatı sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Daha önce de burun estetiği operasyonları geçirdiğini belirten şarkıcı, son ameliyatının ardından evine gelen çiçeklerle ilgili sevimli bir mesaj paylaştı.

Aşklarıyla sürekli gündemde

Sosyal medyada sık sık özel hayatı ve ilişkileriyle dikkat çeken Murat Dalkılıç, bir dönem Merve Boluğur ile evlenmiş ve ayrılmıştı. Daha sonra Hande Erçel ile ilişkisi gündeme gelmiş, ancak ilişkileri sona ermişti. Ardından Sitare Akbaş ile ilişki yaşamış ve sonrasında ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Çağla Boz ile kısa bir süreliğine birliktelik yaşadıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu.

Bu kez adı Eda olarak açıklanan sarışın bir bayanla ilişkisi olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran Dalkılıç, son dönemde özel hayatıyla sürekli gündemde yer alıyor. Şarkıcı, sekizinci burun ameliyatı sonrasında evine gelen çiçekleri paylaştığı fotoğrafın altına, “Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü, çok şükür” şeklinde bir mesaj ekledi.