Ünlü Şarkıcı Mustafa Sandal’dan Şok İtiraf

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Sandal bombayı patlattı. Ünlü şarkıcı ikinci kez dünya evine girmeye hazırlanıyor. 2020 yılında başlayan aşkları dolu dizgin devam eden Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup çifti dünya evine girecek. Birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan çift, düğün tarihleri hakkında bilgi verdi.

Sevgilisini Paylaşarak Sinyal Verdi

Sosyetik güzel Melis Sütşurup ile aşkları dolu dizgin devam eden Mustafa Sandal, sevgililer gününde sevgilisi Melis Sütşurup ile birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Altına düştüğü not ile akıllara evlenecek mi soruları getiren çift sonunda bombayı patlattı. Paylaştığı fotoğrafın altına “Melis San… yükleniyor’ bakışları…” notunu yazan Sandal’ın evlilik sinyal verdiği dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmamış akıllara Sandal ikinci kere mi dünya evine girecek sorusunu getirmişti.

Düğün Tarihi Belli Oldu

Sosyetik güzel bombayı patlattı. Melis Sütşurup sosyal medya hesabıdan düğün davetiyelerini paylaştı. Müjdeli haberi takipçilerine duyuran Sütşurup’un ardından Sandal da düğün iddialarını doğruladı. 10-12 Haziran tarihlerinde birlikteliklerini evlilikle taçlandıracak çifte yakınlarından ve sevenlerinden bol bol tebrik mesajları yağdı.

Düğün İki Gün Sürecek

Daha önce magazincilerin evlilik sorularına “Evet birtakım hazırlıklar yapıyoruz ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok” yanıtı veren Sandal’ın hayali gerçek olacak. Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen düğün iki gün sürecek.

Exit mobile version