Magazin

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’tan yıkan itiraf: Sevgilimin günlüğünü okuyunca aldatılmaktan daha beter bir duygu yaşadım!

90’lı yıllarda çıkarmış olduğu ilk albümü ile müzik piyasasına giriş yapan ve o günden bu yana da ciddi bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemlerde hem özel hayatı hem de sağlık durumu ile gündemde kalmaya devam ediyor. Seneler önce teşhisi koyulmuş olan MS hastalığı sebebi ile dönem dönem zor günler geçiren Serdar Ortaç, bir süre evli kaldığı ünlü manken Chloe’den sonra yaşadığı ilişki ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Senelerce kumar oynadığını ve bu sebep ile yüklü miktarda borcu olduğunu belirten Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamalarda borçlarını kapattığını ve rahata erdiğini ifade etti. Şimdilerde sahne almaya devam eden ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir programa katılarak özel hayatına ilişkin samimi itiraflarda bulundu. Ortaç’ın program sunucusunun “hiç aldatıldın mı?” sorusuna verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı.

GÜNLÜK BULMUŞ!

Katıldığı programda kendisine yöneltilen soruları samimiyet ile yanıtlayan Serdar Ortaç, “hiç aldatıldın mı?” sorusuna vermiş olduğu cevap ile şaşkınlık yarattı. Seneler önce Litvanyalı bir kız arkadaşının olduğunu belirten Ortaç, beraber uyandıkları bir günün sabahında kız arkadaşının odada bulunmadığı bir anda yatağın altında bir şişlik fark ettiğini ve şişliğin sebebinin bir günlük olduğunu ifade etti.

“TERCÜME ETTİRDİM!”

Günlüğü açtığında yazıların kız arkadaşının dilinde olduğunu gördüğünü ifade eden Serdar Ortaç, sayfaların fotoğraflarını çektiğini ve sonrasında da tercüme ettirdiğini itiraf etti.

“BURADA NE İŞİM VAR?”

Tercüme ettirdiği günlükte “benim burada ne işim var?”, “bu herifle neden 6 aydır buradayım?” gibi ifadelerin yer aldığını belirten Serdar Ortaç, o an aldatılmaktan daha beter duygular yaşadığını itiraf etti.