GündemMagazin

Ünlü şarkıcı Simge Sağın’dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Simge Sağın bir süredir Amerikada bulunurken Türkiye’ye dönerken uçakta rahatsızlandı. Ünlü şarkıcıya ilk müdahale uçakta yapıldı.

SERUM VERİLDİ

Sanatçıya ilk müdahale yine uçakta yapıldı. Ünlü sanatçıya uçakta serum verildiği belirtildi. Sabah saatlerinden itibaren hastanede olduğu belirtilen sanatçının ABD’de havalimanında yediği yemek nedeniyle zehirlendiği açıklandı. Kanındaki mikrobun azaltılmaya çalışıldığı ve tedaviye cevap verdiği belirtildi.

DOKTORDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Konuyla ilgili ünlü sanatçının doktoru Opr. Dr. Serdar Demiral bir açıklama yaparak, “Hastamız Simge Sağın, yoğun bulantı- kusmaya bağlı dehidratasyon nedeniyle takip ve tedavi altındadır.” ifadelerini kullandı.Ayrıca Simge Sağın’a koronavirüs testi de yapıldığı ve testin negatif çıktığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Doktorları, sevenlerini üzen ünlü sanatçı Sağın’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti. Ünlü sanatçı Aralık ayında da rahatsızlanmıştı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından Sağın, apandisit ameliyatına alınmıştı.