Ünlü şarkıcıdan acı haber: Kalp krizinden hayatını kaybetti!

Şarkıcı Halil Taşkın’dan acı haber geldi. Genç yaşta adını duyuran Taşkın, kalp krizi geçirdi. Şarkıcı Kader, acı haberi duyurdu. Kader açıklamasında, kalp krizi geçiren Halil Taşkın’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kader, ”Canımı kaybettim. Ağabeyimi, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim.” dedi.

Şarkıcı Halil Taşkın, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Zor Kirve, Elveda, Aşığım Seviyorum, Seni Sevmeyen Ölsün, Yıllar Utansın, Bir Yar Sevdim Sivaslı ve Saçıma Kar Yağdı gibi şarkılarıyla tanınan Halil Taşkın, yaşamını yitirdi.

ACI HABERİ DUYURDU

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi veren şarkıcı Kader, “Acımı anlatamam, sanatı, kişiliği, insanlığı, adamlığı saysam bitiremem. Canımı kaybettim. Ağabeyimi, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim. Çok şeyler yaşadık seninle, ne turneler ne konserler ne anılar… Hep kalbimde olacaksın. Sanat camiasının başı sağ olsun senin gibi sanatçı zor gelir. Mekanın cennet olsun benim canım. Allah taksiratını affetsin” dedi.

Aldığı ölüm haberi karşısında yıkılan Kader, bir diğer paylaşımında da “Hala inanamıyorum gittiğine. Çok şey paylaştık seninle, ağabeydin, çocukluğumdun, gençliğimdin. Çok üzgünüm çok. Allah mekanını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version