Magazin

Ünlü şarkıcıdan kötü haber: Hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcıdan kötü haber geldi. Müzisyen Damo Suzuki, hayatını kaybetti. Suzuki’nin 74 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü müzisyenin vefat haberinin ardından arkadaşları paylaşımda bulundu.

HAYATINI KAYBETTİ

Deneysel rock grubu Can’a öncülük eden Japon asıllı müzisyen Damo Suzuki 74 yaşında hayata gözlerini yumdu. Can’ın Instagram hesabından paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Harika dostumuz Damo Suzuki’nin 9 Şubat 2024 Cuma günü vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle duyurmak durumundayız. Onun sınırsız yaratıcı enerjisi tüm dünyada pek çok kişiye dokundu. Damo’nun nazik ruhu ve gülümsemesi sonsuza kadar özlenecek.” denildi.

2022 tarihli bir belgeselde, ilk kez 33 yaşındayken kanser teşhisi konulan Suzuki’ye 2014 yılında kolon kanseri teşhisi konulmuş ve hayatta kalma şansı yüzde 10 olarak açıklandı.

Ancak 2022’de Suzuki, sağlık sorunlarına rağmen iyimser kaldığını açıklamıştı. O dönemde Guardian gazetesine şunları söylemişti: “Her şey yolunda. Ben iyimserim ve eğer olumlu düşünceleriniz varsa o zaman her şey iyi olacaktır.”