Ünlü şarkıcıdan sevenlerini üzecek haber: Kansere yakalandı!

Güzel şarkıcı Şimal’den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Son birkaç yıldır sağlık problemleri yaşayan Şimal’in yeniden kansere yakalandığı öğrenildi. 2022 yılında meme kanserini yenen ve geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan şarkıcıdan bir kötü haber daha geldi.

Şimal, sosyal medya hesabından yeniden kansere yakalandığını belirterek, tedavisinin başlayacağını duyurdu. Açıklamada bulunan güzel şarkıcı, ”Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak, onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım.” dedi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Şarkıcı Şimal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeniden kansere yakalandığını duyurarak “Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha… Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak, onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan, soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin” dedi.

Exit mobile version