Ünlü spikerden olay paylaşım! Böyle yatırım görülmedi! Bastım parayı aldım dediği şey göğüsleri çıktı! Bu reklam, çok tık alır!

Bir programda sergilediği dans performansı sebebi ile işinden olan sonrasında ise yaşadığı haksızlıktan ötürü sosyal medya kullanıcılarından büyük destek görmeye başlayan ünlü spiker Hande Sarıoğlu, aslında aleyhinde gelişen bir olayı lehine çevirmeyi başarmış oldu.

Kendi tercihi ile dans performansını sergilemesinden sonra program yöneticileri tarafından işine son verilen Hande Sarıoğlu, o dönem içerisinde yaşadığı haksız durum karşısında sosyal medya kullanıcılarından büyük destek gördü. Sarıoğlu, binlerce kişiden gördüğü bu destekten sonra sosyal medya paylaşımlarını arttırdı ve ilgili mecraların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

Hande Sarıoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sayesinde sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başaran Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz yıllarda silikon olan göğüsleri ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sarıoğlu, sosyal medyada çok ses getiren göğüs açıklamasından sonra şimdi yine aynı konu hakkında yaptığı farklı bir paylaşım ile gündeme geldi. Sarıoğlu, göğüsleri ile reklam yaptı. Sosyal medya kullanıcılarından büyük destek geldi.

“BASTIM PARAYI ALDIM!”

5 yıl önce katıldığı bir programda kendine ve özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Hande Sarıoğlu, programda göğüslerinden de bahsetmişti. “Bastım parayı aldım” dediği göğüsleri için “kalçam geniş olduğu için göğüslerim küçük kalıyor, proporsiyonuma uymuyordu” diyen Sarıoğlu, bu açıklaması ile o dönemde gündem olmuştu.

REKLAM YAPTI!

5 yıl sonra yine göğüsleri ile gündeme gelen ünlü spiker, yeni bir paylaşım yaptı. Sarıoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafının altına şu notu düştü: “Hande Sarıoğlu’na yeni göğüs sponsoru… Sponsorluk anlaşması sağlandı. Yapılan basın toplantısından sonra anlaşmanın detayları belli oldu. Türk futbol tarihinin en yüksek göğüs reklam bedeli olacak.”

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK GELDİ!

Sarıoğlu’nun paylaşımına takipçilerinden binlerce yorum geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı “zamanında yaptığın yatırım meyve verdi” yorumunda bulundu.

Exit mobile version