Ünlü sunucu Metin Uca’dan korkutan haber: Kritik 24 saat bekleniyor!

Ünlü sunucu Metin Uca’dan korkutan bir haber geldi. Uca’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Araç kullanırken bilinç kaybı yaşayan ve ağaca çarparak kaza geçiren ünlü sunucunun son sağlık durumuyla ilgili bir duyuru yapıldı. Yapılan açıklamada, kritik 24 saatin beklendiği kaydedildi.

‘KRİTİK 24 SAATİ BEKLİYORUZ’

Televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca, 3 Kasım günü araç kullanırken bilinç kaybı yaşamasıyla ağaca çarparak, durabildi. Yaşanan bu durumun ardından dün akşam bir operasyon geçiren Uca’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Menajeri, Uca’nın dün akşam operasyon geçirdiğini belirterek, “Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz.” dedi.

ARAÇ KULLANIRKEN BİLİNÇ KAYBI YAŞAMIŞTI

Metin Uca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda trafik kazası geçirdiğini duyurmuştu. Araç kullanırken bilinç kaybı yaşadığını belirten Uca, “Kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim” demişti.

Menajerinden yapılan açıklama;

3 Kasım saat 15.15’te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca’yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz. Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım Kübra Kalem Baykara Metin Uca’nin menajeri”

Exit mobile version