Ünlü sunucu tacize uğradığını açıkladı!

Ünlü sunucu twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile tacize uğradığını duyurdu. Sunucu ses getiren paylaşımında, “Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?” ifadelerini kullandı.

Kanal D muhabiri Şevval Şirin, Marmaray durağı yakınlarında arkadaşını beklediği sırada tacize uğradığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Şirin şu ifadeleri kullandı:

‘Suadiye’de Marmaray’ın orada arkadaşımı beklerken bir adam geldi yanıma, ‘Sizi çok beğendim tanışalım mı” dedi, reddedip tepki gösterdim. ‘Niye böyle yapıyorsun beğendim seni diyorum’ dedi, tekrar reddedilince küfür etmeye başladı. ‘Seni bulacağım’ deyip tehditler savurdu. Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?’

Paylaşımı sonrası onlarca destek mesajı alan ünlü sunucu, “Bu olayı Twitter’da yazdığımda böyle bir destekle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Destekleyenler kadar yaşanan olaya rağmen beni suçlayan yüzlerce insan olması da bu ülkenin özeti. İstediğimiz saatte, istediğimiz yerde özgürce, korkusuzca olabileceğimiz günlere de kavuşuruz elbet” ifadelerini kullandı.

2016’da Kanal D’de mesleğe muhabir olarak başlayan Şevval Şirin, Kanal D ekranlarında hafta sonu yayınlanan haber programı sunucusu olarak görev yapıyor.

Exit mobile version