Magazin

Ünü ülke sınırlarını aşan Bozdağ Film, yeni bir proje için çalışmalara başladı! Destan ve Kuruluş Osman dizilerinden sonra Ateş Kuşları geliyor!

Ana sezon dizilerinin final yaparak yaz tatiline çıkmış olmaları, ana akım medyada yaz dizilerinin yayınlanmasını sağladı. Her yaz olduğu gibi bu yaz da çoğunluk ile romantik komedi temalı diziler ile izleyicilerinin karşılarına çıkan TV kanalları, aralarında ki rekabeti kızıştırarak hangi dizisinin ana sezona kalacağını belirlemek adına kozlarını oynamaya başladılar.

Kanallarda yayınlanmalarına alışılmış olan aşk, mafya ve diğer temalara sahip olan diziler, izleyicileri TV ekranlarından uzaklaştırarak son zamanlarda popülerliklerini arttırmayı başaran dijital platformlara yöneltti. Bu durum yapımcı firmaların farklı dizi projeleri için harekete geçmelerini sağladı. Beklenen hareket ise Bozdağ Film’den geldi.

Uzun bir süredir yapımcılığını üstlendiği dizi projeleri sayesinde sektörde adından bahsedilmesini sağlayan Bozdağ film, ana sezonda yayınlanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalışmaya başladı. Sen Anlat Karadeniz ve Sefirin Kızı gibi önemli projelerin senaristliğini üstelenen isimler ile anlaştıkları öğrenilen Bozdağ Film’in yeni dizisi, merak konusu oldu.

Desten ve Kuruluş Osman Dizileri ile Paraya Para Demiyor!

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Edip Tepeli ve Ebru Şahin’in rol aldığı Destan dizisi ile adından söz ettiren Bozdağ Film, TRT ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi ile de sektörde öne çıkmayı başarıyor. Her iki dizinin de reyting rekorlarını alt üst etmesi, yapımcı firmanın kendi alanında oldukça titiz çalışmalar yürüttüğünü gözler önüne seriyor.

Yeni Dizinin İsmi Belli Oldu!

Dönem dizileri ile ünlenen ve yalnızca ülkemizde değil Özbekistan ve Azerbaycan’da da dizi projelerine imza atan Bozdağ Film’in yeni dizisinin ismi belli oldu. Yapımcı firma, “Ateş Kuşları” ismini verdiği yeni dizisi için çalışmalara başladı.

Eylül Ayına Yetiştirilecek!

Yeni dizinin konusuna ve oyuncu kadrosuna ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak gelen bilgilere göre Ateş Kuşları için ağustos ayında çekimlere başlanacak ve yeni dizi ana sezona yetiştirilecek.