Gündem

Uraz Kaygılaroğlu Disney Plus’ta yayınlanacak olan dizisinden önce tatile çıkarak enerji depoladı! Ünlü oyuncunun giydiği slip mayo ise olay oldu!

Kendine has tarzı ve hem dram hem de komedi içerikli projelerde sergilediği üstün oyunculuk performansları sayesinde milyonlarca kişi tarafından sevilen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bu kez kariyer hayatı ile değil mayo tercihi ile gündem oldu.

Yakın arkadaşları oyuncu Kaan Yıldırım ve hem komedyen hem oyuncu Cem Yılmaz ile birlikte tatile çıkan ve objektiflere yakalanan Uraz Kaygılaroğlu, giydiği slip mayo ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok takipçisi Kaygılaroğlu’nun giydiği slip mayoyu eleştirirken, eski manken Ebru Şancı da slip mayoya ilişkin yorumda bulunan isimlerden oldu. Kaygılaroğlu’nun kendine has cevabı ise takipçilerinin bir kısmını güldürdü.

Slip Mayoya Eski Mankenden Eleştiri!

Yakın arkadaşları ile çıkmış olduğu tatilde bir teknede görüntülenen ve arkadaşlarının giydi şort mayonun aksine slip mayo giymeyi tercih eden Uraz Kaygılaroğlu, bu tercihi ile oldukça eleştirildi. Oyuncuyu eleştiren isimlerden biri de eski manken, şimdilerin modacısı Ebru Şancı oldu. Bir programda Uraz Kaygılaroğlu’nun slip mayosunu eleştiren Ebru Şancı, “slip mayoları çöpe atın” dedi.

Uraz Kaygılaroğlu’dan Eleştirileri Ti’ye Alan Yanıt!

Giydiği slip mayosu hem sosyal medyada hem de magazin basınında eleştiri yağmuruna tutulan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eleştirilere kendine has bir yanıt verdi. Instagram hesabından mayosunun fotoğrafını paylaşan Kaygılaroğlu, bir de mayonun bulunduğu linki paylaştı. Kaygılaroğlu’nun bu hareketi, eleştirileri ciddiye almadığını gösterdi.

Disney Plus’ta Başrol Olacak!

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Disney Plus isimli dijital platform ile el sıkışan isimlerden olan Kaygılaroğlu, platformda yayınlanacak olan Avcı isimli dizide Pınar Deniz ile birlikte rol alacak. Pınar Deniz bir seri katili, Kaygılaroğlu ise katilin peşine düşen polisi canlandıracak.