Magazin

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten barıştı mı Ünlü çiftin sosyal medya paylaşımları sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı!

2014 yılında beraberliklerini duyuran ve kısa süre içerisinde nikah masasına oturma kararı alan oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten, beraberliklerini Ada ismini verdikleri kızları ile taçlandırmışlardı. Sanat camiasının parmak ile gösterilen ve ilişkilerine gıpta ile bakılan ünlü çift, 2019 yılında 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdiler. O günlerde hayranlarının oldukça üzülmelerine sebep olan bu açıklamaları, ikilinin yine de saygı çerçevesinde bitirmeyi başardıkları ilişkilerinin takdir toplamasını sağlamıştı.

2019 yılından bu yana ayrı olan ancak kızları Ada için sık sık bir araya gelen Melis İşiten ile Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya paylaşımlarında birbirlerine yer vermeyi de ihmal etmiyorlar. Hiçbir özel günde ayrı düşmeyen ve kızları Ada haricinde de beraber poz vermekten çekinmeyen sevilen çift, ayrıldıkları günden bu yana “barışın artık” baskılarına maruz kalmaya devam ediyor.

Son olarak kızlarının anaokulu mezuniyetine katılan Kaygılaroğlu ile İşiten, bu hareketleri ile de sosyal medya kullanıcılarından büyük övgü almıştı. İlişkilerini saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürdükleri gözlenen ünlü ikili, geçtiğimiz günlerde yine bir araya geldi. Bayramın vesile olduğu buluşmanın görüntüleri, Uraz Kaygılaroğlu tarafından paylaşıldı.

Instagram Hesabından Paylaştı!

Geçtiğimiz haftalarda final bölümü ile ekrana gelen Üç Kuruş isimli diziden sonra Disney Plus için hazırlık yapmaya başlayan Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde eski eşi Melis İşiten ve kızı Ada ile bir araya geldi. Bayramı kutlamak adına bir araya gelen eski eşler, kahkahalar eşliğinde çekilmiş olan bir fotoğraf karelerini paylaştı. Uraz Kaygılaroğlu tarafından paylaşılan fotoğraf, kısa süre içerisinde magazin gündemine girmeyi başardı.

Barıştılar Mı?

Beraber paylaşımları daha önce de konuşulan Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten, son paylaşımdan sonra bazı dedikoduların çıkmasına sebep oldu. Magazin sayfaları ikilinin barıştığını iddia etti.

Hayranları Destek Verdi!

Instagram’da 3 milyona yakın takipçisi bulunan Uraz Kaygılaroğlu, paylaşımından sonra yorum bombardımanına tutuldu. Ünlü oyuncunun takipçileri ikilinin barışması gerektiğini savundu.