Magazin

Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten ile barışması beklenirken, partneri Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı iddia edildi! İkiliden yanıt gecikmedi!

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarına damgasını vuran, klişe hikayelerden farklı teması ve oyuncularının performansları ile dikkat çeken Üç Kuruş dizisi, reyting kurbanı olarak haziran ayın final yaptı. Final yapmasının üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen adından söz ettirmeye devam eden dizi, bu kez de eski partnerler Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu ile gündeme geldi.

Fenomen dizi Yasak Elma’dan ayrılarak Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil olan Nesrin Cavadzade, dizide canlandırdığı karakter ile kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından benimsendi. Senaryo gereği sarıya boyattı saçları ile dizinin bir diğer dikkat çeken ismi de Uraz Kaygılaroğlu oldu.

Kısa bir flört döneminin ardından hızlıca nikah masasına oturduğu Melis İşiten’den 2020 yılında ayrılan ve hayranları tarafından sürekli barışmalarına yönelik baskı gören Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde eski eşi ve kızı ile bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf paylaşımının ardından barışmalarını ilan etmeleri beklenen ikiliden, bir açıklama gelmedi. Bunun üzerine Kaygılaroğlu’nun eski partneri Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı dedikoduları ortaya çıktı. Konuya ilişkin hiç gecikmeden açıklama yayınlayan Kaygılaroğlu, söylentilerin önünü kapatmış oldu.

URAZ KAYGILAROĞLU ve NESRİN CAVADZADE HAKKINDA ŞOK İDDİA!

2020 yılında boşandığı Melis İşiten ile sık sık bir araya gelen Uraz Kaygılaroğlu’nun, eski rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı iddia edildi. Boşandıktan sonra birçok güzel ile anılan Kaygılaroğlu’nun, yeni iddialara yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.

AÇIKLAMA YAYINLADI!

İddialar üzerine sessizliğini bozan Kaygılaroğlu, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Kaygılaroğlu, eski rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddialarının gerçekleri yansıtmadığını ifade etti.

NESRİN CAVADZEDE ONAYLADI!

Kaygılaroğlu’nun açıklamasını Instagram’ından paylaşan Cavadzade de aşk iddialarını yalanlamış oldu.