Uraz Kaygılaroğlu’nun hem meslek hayatı hem aile hayatı büyük takdir topladı Yeni projelerden önce, eski eşi ile birlikte kızının gösterisine katıldı!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve hem oyunculuğu hem de sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde popülerliğini giderek arttırmaya devam ediyor. Hem yer aldığı yapımlar hem de özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeyi başaran Uraz Kaygılaroğlu, bu kez de aile hayatı ve yeni projeleri ile magazin gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

Her Şey Çocuk İçin!

Kısa bir flört döneminin ardından hızlı bir şekilde kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten ile evlilik kararı alan Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında 5 yıllık evliliklerinin sonlandığını açıklamıştı. Oldukça yakışan ve dışarıdan bakıldığında da hayat tarzları olarak birbirlerine yakın oldukları tahmin edilen iki oyuncunun, mutlu çizgide yürüttükleri gözlenen evliliklerinin sonlandırmaları o dönem içerisinde hayranlarını epey üzmüştü.

Evliliklerinden Ada isminde bir kızları olan Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu, her fırsatta kızları için bir araya gelmeye devam ediyorlar. Evliliklerini saygı çerçevesinde sonlandıran ve boşandıkları günden bu yana arkadaşlıklarını devam ettirmeyi başaran ünlü çift, geçtiğimiz günlerde kızları Ada’nın anaokulu mezuniyeti törenine beraber katıldı. Törenden kareler paylaşan Melis İşiten’in gönderisine “siz harika bir ailesiniz, keşke yeniden evlenseniz” yorumları yapıldı.

Kalpli Yorum!

Melis İşiten’in içerisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun da bulunduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmış olması, çocukları için bir araya gelen ikilinin büyük takdir görmesini sağladı. Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten’in fotoğrafının altına kalp emojisi ile yanıt verdi.

Sete Girmeye Hazırlanıyor!

Üç Kuruş dizininin final yapması ile ekranlara veda eden ve kısa bir süre önce Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri ile oyunculuk hayatına ara vermeden devam eden Uraz Kaygılaroğlu, dizinin ikinci sezonu için sete girmeye hazırlanıyor. Ayrıca Kaygılaroğlu, yakın zamanda Disney Plus’ta yayınlanacak olan Süper Star isimli dizi için de Pınar Deniz ile kamera karşısına geçecek.

Exit mobile version