Ege HaberleriEkonomiİzmir Haberleri

Urla, Seferihisar, Kınık, Bayraklı, Buca, Bornova, Karabağlar, Konak, Narlıdere’de evi olanlar: 67 Gün kaldı, 67 gün sonra yapmayan pişman olur!

Urla, Seferihisar, Kınık, Bayraklı, Buca, Bornova, Karabağlar, Konak, Narlıdere’de apartman dairesi veya müstakil evi olan tüm vatandaşları ilgilendiriyor. 67 Gün kaldı. Buna göre, 67 Gün sonra bu parayı ödemeyen faiz ile daha yüksek tutar ödemek zorunda kalabilir.

İzmir’de ev sahibi vatandaşlar internet sayfaları üzerinden emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri için araştırmalara başladı. Urla, Seferihisar, Kınık, Bayraklı, Buca, Bornova, Karabağlar, Konak, Narlıdere’de apartman dairesi veya müstakil evi olanlar için ödemelere 67 gün kaldı. Bu sene emlak vergisi ödemeler 1-30 Kasım dönemlerinde alınacak. Birinci taksit ödemeleri Mayıs ayı sonuna kadar yapılmıştı.


İnternet üzerinden ödeme yapılabilir

Urla, Seferihisar, Kınık, Bayraklı, Buca, Bornova, Karabağlar, Konak, Narlıdere’de ev sahipleri emlak vergisi taksit ödemelerini e-Devlet, EFT/Havale ve Gelirler İdaresi Başkanlığı (gib.gov.tr) ve bağlı bulunan belediyenin resmi sitesi üzerinden Kasım ayı içerisinde gerçekleştirebilirler.