Aydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriManşetMuğla HaberleriUşak HaberleriYerel Haberler

Uşak, İzmir, Kütahya, Denizli, Manisa, Muğla, Aydın’da bu işletmeler için kapatma kararı alındı: Gittiğinde geri dönmek istemeyenler dikkat!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Uşak, İzmir, Kütahya, Denizli, Manisa, Muğla, Aydın’da bu işletmeler içim kapatma kararı alındı. Gittiğinde geri dönmek istemeyenlerin haberdar olması gerekiyor. Buna göre, bu illerde ve diğer illerde haftanın bir günü kuaför, berber ve güzellik salonu kapalı olacak.

Uşak, İzmir, Kütahya, Denizli, Manisa, Muğla, Aydın’da berber, kuaför ve güzellik salonuna gidecek olan vatandaşları ilgilendiriyor. 81 ilde söz konusu işletmeler için bir günlük kapatma kararı alındı. Vatandaşlar ise yaşadıkları ilde işletmelerin ne zaman kapalı olacağını internet sayfaları üzerinden araştırıyor.

Ege’de ne zaman kapalı olacak?

Uşak, İzmir, Kütahya, Denizli, Manisa, Muğla, Aydın’da işletmelerin kapalı olacağı tarihleri il valilikleri belirleyecek. Söz konusu uygulama ise 1 Ekim tarihinde başlayacak. Valilikler henüz hangi gün kuaför, berber ve güzellik salonlarının kapalı olacağını ise açıklamadı. Öte yandan işletmelerin eski çalışma saatlerinde hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.