Ege HaberleriUşak Haberleri

Uşaklı temizlik işçisi Maykıl Fikret’ten Michael Jackson danslı motivasyon

Uşak Belediyesi’nde 6 senedir temizlik işçisi olarak görev yapan 47 yaşındaki Fikret Ayvalı, arkadaşları arasında Maykıl Fikret diye çağrılıyor. Michael Fikret yaptığı danslarla arkadaşlarını motive ediyor.

Temizlik için şehrin farklı noktalarına gittiğinde Michael Jackson’un danslarından figürler yapıp mesai arkadaşlarına küçük gösteriler yapan Fikret Ayvalı, arkadaşlarına neşe ve moral veriyor. Arkadaşlarıysa Ayvalı’ya alkışlarla destek veriyor.

“Michael Jackson dansıyla geçmişe gidiyorum”

1990 senesinden bu yana Michael Jackson müzikleri dinlendiğini ve müziklerle dans ettiğini söyleyen Fikret Ayvalı, “Michael Jackson müziklerinin iyi bir enerjisi var. Dans ederken bir anda 25 sene geriye giderek kendimi daha da genç hissediyorum ve bu coşku tamamıyla içimden geliyor.” şeklinde konuştu.

“Fikret’in danslarıyla moral buluyoruz”

Görmüş olduğu destek ve ilgiden ötürü mutlu olduğunu kaydeden Ayvalı, dans ettiği zaman bulunduğu ortamda hoş bir havanın olduğunu kaydetti. Belediye temizlik işçileri de yapmış oldukları işin ‘Maykıl Fikret’ ile daha da keyifli hale geldiğini ve onun danslarıyla moral depolayıp biraz da olsun soluklanarak yorgunluklarını attıklarını kaydetti.